|  Login
Du er her  image  Mig!
5. december 2022

Lidt om mig

Jeg er født i 1982 og kan ikke huske en tid, hvor bøger ikke var en stor del af mit liv. Som barn og ung besøgte jeg nærmest ugentligt biblioteket for at skaffe nye skatte, jeg kunne tage med hjem.

Da jeg var omkring 10-11 år, begyndte jeg at skrive. De første tekster var noveller og derfra fortsatte jeg med flere noveller, eventyr og til sidst romaner. Jeg begyndte at drømme om at blive forfatter, men det virkede som en umulig drøm - og i hvert fald ikke en, der kunne være min levevej.

Efter en fantastisk praktik på mit lokale barndomsbibliotek fandt jeg ud af, at jeg skulle være bibliotekar. Så det blev jeg. Og undervejs i uddannelsen fik jeg også presset den første bog igennem nåleøjet hos Forlaget Tellerup.

I dag arbejder jeg som bibliotekar, og i fritiden leger jeg, at jeg lever i en verden beboet af vampyrer, hekse, spøgelser og hvor en happy end er næsten garanteret. Det er der heldigvis også andre, som gerne vil lege, og jeg har udgivet et par gode håndfulde bøger.

I mine romaner kan man finde humor, spøgelser, mord, fantastiske verdener og paranormale romances. Og meget sjældent Den Virkelige Verden.

Besøg min side på Tellerups hjemmeside.
Besøg min blog.
Besøg min facebookside.